Këtë vit fituesi i garës kombëtare të ediconit të 22-të në bashkëpunim me Qendrën Kinematografike të Kosovës prezanton çmimin Talent Doc, duke mbështetur filmin më të mirë kombëtar dokumentar dhe projektin e ardhshëm të krijuesit të tij me të holla, e së bashku me Ikonë Studio po ashtu do ti ofron shërbime pajisjesh për realizimin e filmit të ardshëm, po të njetit regjisorë.

Shkolla franceze me renome botërore ‘Le Fresnoy’ do të ofroj një çmim i cili do të mundësoj çasje direkte në intervisten finale te vitit shkollor 2024 – 2025 / 2025 – 2026 apo çasje direkte në studion e miksimit te shkollës Le Fresnoy, për një nga regjisorët pjesëmarrës në garën kombëtare./PrizrenPress.com