22.8 C
Prizren
E shtunë, 15 Qershor, 2024

Këshillat mësimore të UP: Mos pengoni punën e Rektoratit

UP-Fakulteti FilozofikKëshillat Mësimore të Fakultetit Filozofik, Filologjisë, Ekonomik, Juridik, Shkencave Sportive, fakultetet teknike, të Fakultetit të Edukimit dhe njësi të tjera akademike, u kanë dhënë mbështetje institucioneve më të larta të UP-së për zgjidhjen e problemeve me të cilat po përballet Universiteti i Prishtinës.

Në letrat mbështetëse të këtyre njësive akademike kërkohet të mos pengohet puna normale e Rektoratit dhe dënohen ndërhyrjet nga jashtë në këtë institucion.

Më Shumë

Sot, mbahet koncerti për 146 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Me rastin e 146 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, nesër (10 qershor 2024), do të mbahet në koncerti në Kinemanë Lumbardhi, në orën...

Clark: Serbia s’do paqe, Kosova s’dëshiron pavarësi të nënshtruar

Gjenerali i pensionuar amerikan, Wesley Clark, i cili ka udhëhequr fushatën ajrore të NATO-së kundër caqeve ushtarake serbe më 1999, ka deklaruar se “Serbia...

Lajmet e Fundit