13.8 C
Prizren
E hënë, 2 Tetor, 2023

Komuna e Prizrenit dhe USAID Kosova fillojnë bashkëpunimin për kontratën sociale

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, ka pritur të enjten në takim përfaqësuesit e USAID Kosova, të cilët prezantuan programin ‘Kontrata sociale’.

Komuna e Prizrenit është përzgjedhur si komunë partnere për ciklin e ardhshëm pesëvjeçar, për zbatimin e programit për kontratën sociale.

Barnatorja bimore ”Bio Drini” po zgjerohet, hap pikën e re në lagjen “Bazhdarhane” të Prizrenit

Kryetari Totaj ka bërë me dije se programi i USAID “Kontrata sociale” ka për qëllim të ndërtojë praktika të qëndrueshme të pjesëmarrjes publike dhe të forcojë partneritetin ndërmjet qeverisjes lokale dhe grupeve të qytetarëve, në funksion të përmirësimit të kualitetit të jetës së qytetarëve të Kosovës.

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve për vitin shkollor 2022- 2023

“Andaj ne u zotuam për bashkëpunim dhe përkushtim të plotë në mënyrë që ky program të ketë implementim sa më të mirë në Komunën e Prizrenit”, ka deklaruar Totaj.

Bashkëshorti i së ndjerës Leonora Shala kërkon drejtësi, i shkruan kryeprokurorit Kelmendi dhe ministres Haxhiu

Faton Shala, bashkëshorti i të ndjerës Leonora Shala nga Malisheva, e cila ka vdekur gjate marrjes së shërbimeve stomatologjike në Malishevë, është shprehur i...

Peci: 2023, viti më i suksesshëm i sektorit të bujqësisë që nga paslufta

Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, para Komisionit për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim, ka raportuar për punën e tij...

Lajmet e Fundit