0.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

Konferencë për transmetimin nga analog në digjital

Prishtine-platojaMisioni i OSBE-së në Kosovë dhe Komisioni i Pavarur për Media do të mbajnë një konferencë rajonale, dyditore, mbi kalimin nga transmetimi analog në atë digjital në Prishtinë.

Përfaqësues të agjencive rregulluese për media audio-vizuele dhe të transmetuesve publik nga Tirana, Prishtina, Beogradi, Podgorica, dhe Sarajeva do të diskutojnë për sfidat me të cilat përballen dhe do të gjejnë zgjidhje se si të përmbushet afati për kalim në transmetim digjital deri në qershor të vitit 2015. Këto diskutime do të bëhen së bashku me përfaqësues të Unionit Ndërkombëtar të Telekomunikacionit, të Unionit të Transmetuesve Europianë dhe me kolegët e tyre nga Ljubjana, Shkupi, e Zagrebi të cilët e kanë finalizuar tashmë këtë kalim.

Më Shumë

ATK-ja krijon mundësinë e pagesës me këste për obligimet tatimore

Pas dyfishimit të tatimit të pronave, Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ka bërë të ditur se ata që kanë vështirësi për t’i paguar obligimet...

Pse janë të rëndësishme për luftën në Ukrainë, tanket amerikane Abrams?

Administrata amerikane po përgatitet të japë dritën jeshile për dërgimin e një “numri të konsiderueshëm” tankesh Abrams M1 në Kiev. Kjo është raportuar nga burime...

Lajmet e Fundit