11.8 C
Prizren
E shtunë, 2 Mars, 2024

Kosova bëhet me ushtri

FSK12-16Qeveria e Kosovës të martën miratoi vendimin për shndërrimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forca të Armatosura të Kosovës (FAK) dhe Ministrisë së Forcës së Sigurisë në Ministri të Mbrojtjes.
Ky vendim do të dërgohet edhe në Kuvendin e Kosovës.

Një ditë më parë ministri i FSK-së, Agim Çeku theksoi se Forca e Armatosura të Kosovës do t’i ketë 5 mijë pjesëtarë aktivë dhe 3 mijë rezervë.

Ai ka thënë se Forca e Armatosur e Kosovës do të jetë me mision mbrojtës të vendit, sovranitetit dhe integritetit territorial, interesin dhe pasurinë e qytetarëve dhe interesat e Kosovës, por edhe jetës dhe pasurisë së qytetarit të Kosovës.

Më Shumë

Mish dhe ndryshk

Asgjë nuk ishte më absurde, sureale, e paarsyeshme, e kotë, e tepërt, se ushtria, shkolla, puna, shoqëria, arti, kultura, ekonomia, partia, ideologjia, të gjitha...

Podolski bën pasuri marramendëse me qebapa

Lukas Podolski mund të përfshihet lehtësisht në listën e gjatë të futbollistëve botërorë, por prej disa vitesh edhe ndër ata që janë të aftë...

Lajmet e Fundit