17.8 C
Prizren
E martë, 3 Tetor, 2023

Kur dalin pagesat për skemat sociale dhe pensionale?

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka dalë me një njoftim në Facebook.

Aty ua ka rikujtuar të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.

Duke filluar nga ky muaj, pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

?Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK;
?Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare);
?Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës;
?Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;
?Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Arrestohet personi i kërkuar në Malësi të Re të Prizrenit

I kërkuar A. A. është arrestuar sot në fshatin Malësi e Re të Prizrenit. Arrestimi i tij është bërë me urdhër të gjykatës. “Pas arrestimit dhe...

Zelensky: Fitorja do të vijë

Në një fjalim të dielën, në një festë të Ukrainës, duke nderuar veteranët dhe ushtarët e rënë, presidenti Volodymyr Zelensky tha se “fitorja do...

Lajmet e Fundit