18.8 C
Prizren
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Ky është çmimi i derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar për çmimin tavan në kuadër të derivateve.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit dizel është 1.57 euro.

Kurse çmimi maksimal i lejuar i produktit benzinë është 1.35 euro.

Kurse në çmimin e produktit gas nuk ka pasur ndryshim vazhdon të jetë 0.75 cent.

Këto çmime janë të përcaktuara nga ora 10:00 sot deri nesër në të njëjtën kohë.

Më Shumë

Kuvendi i Kosovës miraton disa marrëveshje ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës ka miratuar shumicën e marrëveshjeve ndërkombëtare, ratifikimi i të cilave kishte mbetur pezull që një kohë për shkak të mungesës së...

Ministria e Shëndetësisë miraton listën zyrtare të çmimit të barnave

Ministria e Shëndetësisë ka miratuar listën zyrtare të çmimeve të produkteve medicinale pas propozimit të komisionit përkatës. Ky vendim ka hyrë në fuqi më 15.05.2024,...

Lajmet e Fundit