23.8 C
Prizren
E martë, 16 Gusht, 2022

LDK-ja lidhë koalicion me Partinë e Ashkalinjëve për Integrim

LDK-logo5-23Dega e LDK-së në Prizren ka nënshkruar sot marrëveshjen e përkrahjes për kandidatin e LDK-së, për kryetar të Prizrenit, Eqrem Kryeziu, në balotazh me Partinë e Ashkalinjëve për Integrim.

Nënkryetari i Degës së LDK-së Haziz Hodaj tha se koalicionit LDK- BD i bashkohet edhe një subjekt politik i minoriteteve.

Hasan Dogani kreyatr i Degës së Partisë së Ashkalive për Integrim tha se do ta përkrahin kandidatin e LDK-së në balotazh, duke njoftuar se ky subjekt politik në raundin e parë i ka rreth 670 vota.

Hodaj tha se marrëveshja e bashkëqeverisjes do të jetë e barabartë me fuqinë e votës së këtij subjekti politikë. Në Degën e LDK-së kanë paralajmëruar për të shtunën marrëveshje të reja me disa subjekte politike dhe grupe qytetarësh.

Më Shumë

Lajmet e Fundit