12.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Prill, 2023

Masar Shala e Arbër Rexhaj shënojnë pjesëmarrje më të lartë në diskutimet e Asamblesë

Masar-Shala-Arber RexhajMasar Shala(PDK) dhe Arbër Rexhaj(VV) në periudhën janar-qershor kanë shënuar nivelin më të lartë të pjesëmarrjes në diskutime përkitazi me pikat e rendit të ditës në seancat e Asamblesë Komunale të Prizrenit.

Përfaqësuesi i KDI-së në Prizren, Naim Cahanaj tregon se gjatë fletënontimi ka rezultuar se asamblisti i PDK-së Masar Shala gjatë kësaj periudhe ka marrë pjesë në diskutime 9.4 për qind, ndërsa ai i Vetëvendosjes Arbër Rexhaj 8.9 pë qind të pjesëmarrjes së përgjithshme në diskutim gjatë seancave.

“Masar Shala (PDK) dhe Arbër Rexhaj (LVV) kanë shënuar nivelin më të lartë në diskutime gjatë periudhës janar-qershor të këtij viti”.

“Gjatë periudhës Janar-Qershor 2014 pjesëmarrja në diskutime të anëtarëve të Kuvendit të Komunës së Prizrenit në lidhje me pikat e rendit të ditës është karakterizuar me një përqindje të ultë në seancat e fillim vitit, derisa në tri nga seancat e fundit, pjesëmarrja në diskutim e anë-tarëve ka shënuar rritje”, thotë Cahanaj për “PrizrenPress”.

“Anëtarët e PDK-së në Kuvendin e Komunës së Prizrenit në këtë periudhë kanë shënuar nivelin më të lartë të pjesë-marrjes në diskutime në seancat e mbajtura me 25.7 për qind të diskutimeve të përgjithshme të pasuar nga anëtarët e LDK-së dhe LVV-së me 20.8 % përkatësisht 10.9 % të diskutimit të përgjithshëm./PrizrenPress.com/

Më Shumë

Trepça triumfon ndaj kampionit

Trepça ka shënuar fitore në Therandë ndaj Golden Eagle Yllit me rezultat 85:91 (27:19, 28:26, 14:23, 16:23), në xhiron e 27-të të Prince Caffe...

24 vjet nga masakra në Pastasellë të Rahovecit

Masakra në Pastasellë të Komunës së Rahovecit është një nga masakrat më të tmerrshme që kanë bërë forcat kriminale serbe gjatë luftës së Kosovës...

Vjedhje në Rahovec

Lajmet e Fundit