22.8 C
Prizren
E mërkurë, 10 Gusht, 2022

Mbi 100 të rinjë nga Zhuri e Landovica i bashkohen AAK-së

Ramushi shperndan libreza ne Prizren(E plotësuar) Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Prizren ju kanë bashkangjitur mbi njëqind (100) të rinjë. Në mënyrë simbolike për 44 prej tyre, kartelat e anëtarësisë ja u ndau kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj.

“Nga sot duke qenë anëtarë të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ju jeni anëtarë të drejtimit të ri. Drejtimi i ri e parasheh që energjinë e zbatimit ta marr nga rinia, pra parasheh rininë që të jetë bartëse e zhvillimeve.

Ju siguroj se “Drejtimi i Ri” është real dhe i zbatueshëm dhe do të jetë drejtimi i zhvillimit të Kosovës”, tha Haradinaj me këtë rast.

Kryetari i degës së AAK-së në Prizren, Lulzim Kabashi, ju uëroi mirëseardhje anëtarëve të rinjë dhe i falënderoi për besimin në AAK-në dhe Drejtimin e ri.

 

Haradinaj sot shpërndanë libreza për aderuesit e rinj në Prizren

Alenaca për Ardhmërin e Kosovës(AAK) në Prizren ka paralajmëruar aderime të reja në këtë parti në fshatin Zhur dhë Landovicë. Librezat e AAK-së për anëtarët e rinj , do t’i shpërndajë lideri i këtij subjekti politik, Ramush Hadinaj.

“Ramush Haradinaj shpërndanë personalisht në zyrën e AAK-së në Prizren librezat e anëtarësimeve të reja, me theks të vecantë ato të aderimeve nga Zhuri dhe Landovica”, njofton AAK në Prizren.

Dega e AAK-së në Prizren ditë më parë ishte goditur nga PDK-ja në këtë qytet. Sumë anëtarë dhe simpatizantë të nëndegëve aderuan në PDK.

AAK në Prizren, sot po ashtu do të mbajnë tubimin zgjedhor në sheshin “Shatërvan”, në ora 16.45h /PrizrenPress.com/

Më Shumë

Lajmet e Fundit