14.8 C
Prizren
E hënë, 26 Shtator, 2022

Nëndega e PDK-së në Arbanë, pastron ambientin

iAktivet pastrmi 16.10.2013Me qëllim te vetëdijesimit të qytetarëve për ruajtjen e mjedisit dhe ambientit, sot u mbajt aktiviteti vullnetar ‘’ Te punojmë së bashku për Arbanën Europiane ’’.
Ne këtë aktivitet u përfshi pastrimi i disa pjesëve të rrugëve duke përfunduar deri te pastrimi i varrezave të Arbanës.

Ky aksion kishte karakter vullnetar ku morën pjesë simpatizantët dhe strukturat e PDK-se, nëndega “Arbanës” dhe kandidatet për Kuvend Komunal nga kjo lagje.

“Partia Demokratike e Kosovës, nëndega “Arbanë” vazhdon me aktivitetet e saj për mbrojtjen e interesave të qytetarëve që të mundësojë një jetë me standarde Europiane. Me këtë gjest modest synojmë do të rrisim vetëdijen e qytetarëve që mbeturinat dhe plehrat të hidhen në vend të caktuar e jo në vende ku bëhet ndotja e ambientin, gjë që rrezikon edhe shëndetin e qytetarëve”, thanë përfaqësuesit e nëndegës së PDK-së në Arbanë.
Ky aksion është përkrahur edhe nga ndërmarrja “Eko Regjioni” ku siguroi makineritë e nevojshme për pastrimin e mjedisit.

“Ne do të vazhdojmë me aktivitete të tilla që kësaj lagje ti krijojmë kushte me standard Europiane. Ambienti i pastër dhe i gjelbëruar, përpos pamjes së bukur që kanë, ndikon drejt për drejti edhe në ruajtjen e shëndetit të njerëzve”./PrizrenPress.com/

Më Shumë

“Unë t’vras”/ Burri në Mamushë kërcënon me vdekje fqinjin e tij për shkak të parkingut të lokaleve

Mosmarrëveshjet mes qytetarëve të Kosovës lindin për arsye të ndryshme. Ato shpesh herë eskalojnë në ofendime, të shara e kërcënime në drejtim të njëri-tjetrit,...

Rohde: Në fillim të vitit tjetër do të liberalizohen vizat për Kosovën

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, është shprehur optimist se liberalizimi i vizave do të ndodh në fillim të vitit të ardhshëm. Rohde është treguar...

Lajmet e Fundit