Sipas raportit të policisë ankuesi mashkull kosovar ka informuar se në rrethana të pa njohur nga zjarri është përfshirë garazhda e tij, në të cilën kishte një traktor, dhjetë biçikleta dhe disa pajisje bujqësore.

Zjarrfikësit kanë shuar zjarri. Rasti është duke u hetuar