Në raportin e Policisë po ashtu bëhet e ditur se gjatë të hënës janë shqiptuar edhe 1,379 tiketa trafiku.

Po në 24 orët e fundit janë arrestuar 35 persona, 13 janë dërguar në mbajtje dhe 9 në vuajte të dënimit.