8.8 C
Prizren
E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023

Posta e Kosovës me pulla postare për “Çerdhet dhe kopshtet e fëmijëve”

Posta e Kosovës ka lansuar pullat postare, që i dedikohen edukimit dhe arsimimit parashkollor me titull “Çerdhet dhe kopshtet e fëmijëve”.

Sipas njoftimit, me pamje të tri pullave postare, prezantohen grupmoshat e fëmijëve në çerdhet dhe kopshtet sipas politikave edukativo-arsimore të vendit tonë.

“Përmes lojës dhe aktiviteteve të ndryshme në çerdhe, të vegjlit tanë fillimisht zhvillojnë shkathtësitë bazike të jetës, socializohen dhe njihen me disa koncepte bazë, përfshihen në eksperienca të reja, në sajë të aktiviteteve që mund të mos i kenë provuar më pare”, thuhet në komunikatën e Postës.

Posta e Kosovës me imazhet e këtyre pullave postare afirmon të drejtat e fëmijëve të mbarë botës.

Më Shumë

Mbrëmje muzikore, ushqim e pije – rreth 35 mijë euro për “Dimrin Kulturor” në Prizren

Më 1 dhjetor, Komuna e Prizrenit nënshkroi një kontratë në vlerë 34,443 euro për ogranizimin e manifestimit “Dimri Kulturor”. Kontrata është nënshkruar me kompaninë...

Në Kosovë priten reshje bore, temperaturat zbresin nën 0 gradë Celsius

Me depërtimi i masave arktike mbi rajon, sot sipas Prishtina Weather, pritet të zbresin temperaturat edhe nën 0 gradë Celsius deri në mbrëmje. “Pasdite me...

Lajmet e Fundit