18.8 C
Prizren
E hënë, 20 Mars, 2023

Ramadan Muja imiton Presidencën amerikane

Ramadan Muja 2Zyra e kryetarit të Komunës së Prizrenit prej vitesh i referohet ndërtesës së Kuvendit Komunal si “Shtëpia e bardhë”, ndërkohë që hapësira ku i zhvillon takimet Ramadan Muja së fundmi emërtohet si “Zyra ovale”, që përbën një analogji të pastër me Rezidencën zyrtare dhe vendin e punës së presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, shkruan Koha Ditore.

Bashkëpunëtorët e kryetarit të Prizrenit e pranojnë se lidershipi komunal i përdor këto emërtime për shkak të frymëzimit dhe vlerave që përfaqëson Rezidenca presidenciale e SHBA-së.

“Komuna konsideron se shtëpia ku merren vendimet që e ngrenë cilësinë e jetesës së gjithë qytetarëve me vendimmarrje demokratike, transparente, llogaridhënëse vërtet është “Shtëpi e bardhë” për atë target të qytetarëve që i atakon një vendim i marrë në dobi të tyre.

Më Shumë

Haxhi Avdyli vitin e kaluar ishte pajisur me Pasaportë Diplomatike

Deputetët e Kuvendit të Kosovës ndër privilegjet e shumta kanë të drejtë të pajisen edhe me pasaportë diplomatike. Pra, të zgjedhurit e popullit kanë të...

Galtier për të ardhmen e Messi-t në PSG: Është shumë herët për të thënë

Pas një tjetër eliminimi nga Liga e Kampionëve, Paris Saint-Germain ka mbetur pa atë që do të ishte arritja e tyre kurorëzuese dhe tani...

Lajmet e Fundit