10.8 C
Prizren
E shtunë, 18 Maj, 2024

Rrënohet një objekt i vjetër në Prizren

Në lagjen Bazhdarhane të qytetit të Prizrenit ka nisur rrënimi i një objekti të vjetër. Lëvizja Vetëvendosje në këtë komunë reagon kundër këtij projekti, ndërsa operatori ekonomik dhe inspektorati deklarojnë se po punohet në bazë të ligjeve në fuqi të komunës së Prizrenit.

Automjetet e rënda u panë këtë të shtunë në lagjen Bazhdërhane të qytetit të Prizrenit, duke rrënuar një objekt të vjetër. Operatori ekonomik thotë se është pronari i objektit që ka ekzistuar dhe po vepron sipas ligjeve në fuqi për rrënimin dhe ndërtimin e një objekti të ri në këtë zonë.

Drejtori i drejtorisë së inspektorateve Islam Ukimeri thotë se, lejen për rrënim e ka marrë nga drejtoria e urbanizmit dhe sipas tij, operatori është duke e zbatuar planin komunal .

Lidhur më rrënimin e këtij objekti dhe ndërtimin e objektit të ri, ka reaguar Lëvizja Vetëvendosje në këtë komunë, e cila u bënë thirrje institucioneve relevante që të marrin masa ligjore për t’i vënë në përgjegjësi personat e papërgjegjshëm të përfshirë në këtë rast./RTK

Më Shumë

Xhamia më e veçantë në Ballkan, ndodhet në Delvinë

Xhamia më e veçantë në Ballkan ndodhet në Delvinë. Për një mijë e një arsye. Historia dhe emri i xhamisë, janë unike. Quhet xhamia...

Dëmtohet vendpikniku në Nashecë

Fshati Nashec i Prizrenit, në vitin 2021  u pasurua me një hapësirë rekreative e gjelbëruese, duke plotësuar kështu kërkesën dhe dëshirën e banorëve të...

Lajmet e Fundit