14.8 C
Prizren
E mërkurë, 28 Shkurt, 2024

Shkolla Fillore “Loyola” shpall konkurs për një mësimdhënës/e të mësimit klasor

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall të lirë këtë vend pune:

Një mësimdhënës ose mësimdhënëse për mësim klasor në Shkollën Fillore Loyola, zëvendësim për pushimin e lehonisë.

Kandidati duhet të fillojë punën më 09.01.2024.

Kushtet që duhet të plotësohen:

-Diploma e fakultetit përkatës (është e preferueshme grada master);
-Letër motivuese;
-CV;
-Të jetë banor i Kosovës (kopje e letërnjoftimit);
-Vërtetimin se nuk është nën hetime.

Kandidatët që kanë diplomuar në universitetet jashtë Kosovës duhet të kenë diplomë të nostrifikuar nga MASHTI.

Dokumentet shtesë:
Certifikata të trajnimeve;
Referenca etj.

Dokumentet e kërkuara duhet të dorëzohen në zyrën e administratës, prej sot, datë 14.12.2023 deri më 22.12.2023, drejtpërdrejt ose përmes postës elektronike, në:

[email protected]

Për çdo informacion, ju lutemi shkruani në [email protected] ose
telefononi në nr. +383 44 827 909.

Këtu mund ta gjeni formularin e aplikimit për punësim: https://bit.ly/3OYQsla

Më Shumë

Hazrollaj, ‘Ylli i javës’ në Superligë

  Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, Albi Mall vazhdojnë ndarjen e çmimit “Ylli i javës”. Ky çmim për javën e 22-të në...

Rikujtojmë diplomatin Gjergj Pekmezi, ndër shqiptarët më të kulturuar të kohës

Sot më 24 shkurt të vitit 1938 vdiq gjuhëtari, filozofi, folkloristi dhe diplomati shqiptar Gjergj Pekmezi. Gjergj Pekmezi ishte profesor i shqipes, bibliograf dhe albanolog...

Lajmet e Fundit