19.8 C
Prizren
E martë, 30 Maj, 2023

Suharekë: “Jetimat e Ballkanit” ndajnë mish për 300 familje

Shoqata humanitare “Jetimat e Ballkanit” kanë ndarë nga pesë kilogramë mish për 300 familje të Suharekës të cilat janë në gjendje jo të mirë sociale.

Me këtë rast, kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, ka falënderuar shoqatën “Jetimat e Ballkanit” për ndihmën e dhënë.

“E falënderoj shoqatën ‘Jetimat e Ballkanit’ e cila ndau nga 5 kg mish për 300 familje të rasteve sociale, të cilat janë shpërndarë sipas listave të Qendrës për Punë Sociale në Suharekë”, ka thënë Muharremaj.

Shoqata “Jetimat e Ballkanit”, e cila drejtohet nga humanisti Halil Kastrati, në vazhdimësi është duke iu dalë në ndihmë familjeve në nevojë, jo vetëm në Kosovës, por në të gjitha trevat ku jetojnë shqiptarët.

Më Shumë

Filloi deratizimi në Prizren

Në kuadër të realizimit të projektit “Dezisektimi, dezinfektimi dhe deratizimi i qytetit të Prizrenit”, të Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, sot filloi...

Bordi i FMN-së miraton marrëveshjen me Kosovën

Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro) dhe një RSF në shumën prej 61.95...

Himnet në ankand

Lajmet e Fundit