19.8 C
Prizren
E martë, 18 Qershor, 2024

UPZ organizon Konferencë Shkencore Ndërkombëtare

UPZ-objektiUniversiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, do të organizojë Konferencë Shkencore Ndërkombëtare, me temë: “Një shekull i mbështetjes amerikane për shqiptarët”.

Konferenca mbahet me 26-28 shtator 2014. “Me këtë rast bëjmë thirrje të hapur për të gjithë studiuesit e interesuar që të marrin pjesë në këtë konferencë me kontributet e tyre”,njofton UPZ.

Abstraktet e punimit duhet t’i referohen temës së Konferencës dhe të përmbajnë jo më shumë se 300 fjalë. Ato duhet të dorëzohen më së largu deri më 30 korrik 2014. Bazuar në abstraktet e dërguara brenda afatit të paraparë, do të hartohet agjenda përfundimtare e Konferencës.

Materialet e Konferencës do të publikohen në një libër të veçantë, me numër të ISBN-së.

 

Më Shumë

Vdes një person në Rahovec pasi u godit nga traktori

Një person ka vdekur në Rahovec pasi është goditur nga një traktor. Sipas raportit policor, i dyshuari mashkull kosovar duke lëvizur prapa me traktor, dyshohet...

Ushtari i KFOR-it kujton ndërhyrjen e NATO-s në Kosovë: “Kjo ma ndryshoi jetën”

Më 12 qershor 1999-të, forcat e NATO-s hyjnë në Kosovë pas 78 ditësh të bombardimeve, duke çliruar përfundimisht Kosovën nga regjimi i Sllobodan Millosheviqit. Kjo...

Lajmet e Fundit