Sipas raportit të policisë thuhet se rrahja ka ndodhur mes dy femrave dhe një mashkulli.

Si pasojë e rrahjes viktima femër ka pësuar lëndime të rëndë në fytyrë dhe posedon raport mjekësor.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje