Në rend dite deputetët e Kuvendit kanë vetëm një pikë: Shqyrtimi i Propozim-rezolutës në lidhje me çmimin dhe faturimin aktual të energjisë elektrike për konsumatorët.

Seanca e parë e sesionit pranveror të Kuvendit, mbahet konform kërkesës së 40 deputetëve nënshkrues.