19.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Tetor, 2022

Hazir Berisha: Reshjet e borës, shkaktuan nëntë aksidente në Prizren

hazir berishaNëntë aksidente të trafikut kanë ndodhur në rajonin e Prizrenit,pas reshjeve të fundit të borës.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës në Prizren, Hazir Berisha, tha se 7 aksidentete kanë përfunduar vetëm me dëme materiale, ndërkaq dy të tjera ka pasur edhe të lënduar.

“Si pasojë e të reshurave të borës dhe ngricave nëpër rrugë janë shënuar 9 aksidente, 7 me dëme materiale ndërkaq në 2 aksidente ka pasur edhe të lënduar”, tha Berisha.

Sipas tij, në orët e para të mëngjesit janë paraqitur disa vështirësi, “por më pas gjendja është përmirësuar nëpër rrugë”.

“Për shkak të motit të lig, të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion duhet t’i kenë me vete të gjitha pajisjet e nevojshme dimërore”.

“Në rrugë ku paraqitet më pak siguri për vozitësit, policia është e angazhuar në numër më të madh”.

Përveç policisë, edhe qytetarë të shumtë shprehen ankesat e tyre për vonesë në pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrugëve në komunën e Prizrenit gjatë mëngjesit të hershëm. /TVPZ/

Më Shumë

Shtrenjtohen derivatet

Ministria e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë ka përcaktuar tavanin e çmimeve për derivate në 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e...

12 vëllezër e motra thyejnë rekordin botëror me moshë të kombinuar mbi 1058 vjeç

Një familjeje me 12 vëllezër e motra në Spanjë iu dha Rekordi Botëror Guinness kur mosha e tyre e kombinuar u konfirmua si 1058...

Lajmet e Fundit