7.8 C
Prizren
E shtunë, 3 Dhjetor, 2022

Infermierët mbajnë grevë njëorëshe, kërkojnë rritje të pagave

Shoqata Sindikale e Infermierëve, mamive dhe profesionistëve të tjerë shëndetësor kanë hyrë këtë të marte në grevë njëorëshe.

Ata kërkojnë rritjen e koeficientit të pagave, pagesës së ndërrimit të natës etj.

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve për vitin shkollor 2022- 2023

“Gjatë zhvillimit të aktivitetit sindikal, duke filluar nga ora 08:00 deri në orën 09:00 nuk do të ofrohen shërbime infermierore në albulancat specialistike, shërbimet infermierore në klinika të QKUK-së ( përveç dhënies së terapisë për pacientët aktualisht të hospitalizuar dhe rastet emergjente )”.

Më Shumë

Lajmet e Fundit