13.8 C
Prizren
E mërkurë, 17 Prill, 2024

IQPM fiton rastet e ngritura nga PDK-ja në Malishevë

IQPM-logooIQPM –ja I  ka fituar të gjitha rastet e ngritura nga Dega e PDK-në Malishevë .”Dega e PDK, në Malishevë e tronditur nga humbja  që po e pëson në teren në mesin e shumë elementeve të paligjshme ajo filloi te shtiret si viktimë në këtë fushat elektorale edhe pse të gjithë e dimë mirë, se kush janë grupi qeverisës dhe grupi jo formal brenda degës së PDK, në Malishevë. Qëllimi i tyre ishte të nxjerrin si nxitëse të incidenteve IQPM , por kjo tendencë për të manipuluar opinionin dhe institucionet i ka dështuar, në saje të një pune të pa lodhshme të stafit udhëheqës dhe të aktivistëve të IQPM”, thuhet në  njoftimin e IQPM-së.

Sipas tyre, të gjitha këto ankesa dega e PDK në Malishevë i ka humbur, sepse realiteti ishte se të gjitha këto raste ishin të montuara dhe të inskenuara nga vetë dega e PDK Në Malishevë. Në këtë njoftim më poshtë gjeni edhe vendimet e PZAP/PrizrenPress.com/

Vendimi 1

 

vendimi 2

vendimi 3

Më Shumë

Në ditën e Bajramit, një burrë nga Suhareka arrestohet për dhunë në familje

Rastet e dhunës në familje nuk janë ndalur as me rastin e ditës së Bajramit. Gjatë 24 orëve të fundit, një burrë nga Suhareka është...

Freeman: Ne, njerëzit jemi më të shqetësuar për atë që kemi se për atë që jemi

Disa thënie të Morgan Freeman: Mënyra më e lehtë për të pasur një humbje të garantuar është të heqësh dorë. Derisa ndihesh si një viktimë, atëherë...

Lajmet e Fundit