18.8 C
Prizren
E hënë, 3 Tetor, 2022

Kabashi takohet me banorët e fshatit Gjonaj

luli gjonajKandidati i koalicionit AAK-LDD, për kryetar të Prizrenit, Lulzim Kabashi i shoqëruar nga kryetari i Degës së AAK-së në Prizren, Fatmir Kastrati është takuar me qyetarë të fshatit Gjonaj, ku për së afërmi është njohur me problemet dhe hallet me të cilat ata ballafaqohen.

Ndërkaq, kandidati për kryetar të Prizrenit, Lulzim Kabashi, duke prezantuar programin e tij për qeverisjen e Prizrenit gjatë katër vjeçarit të ardhshëm, tha se pikë kryesore në programin e tij është zhvillimi ekonomik, përmës të clit do të bëhet funksionimi i zonave industriale, investimet në sektorin e bujqësisë, investimet në sektorin e ndertimtarisë , dhe mbi të gjitha synim kryesor i programit të kandidatit Kabashi, është punësimi, ku parashihët që të paktën secila familje në komunën e Prizrenit të ketë një të punësuar, që të paktën të sigurojë kushtet elementare për jetesë.

 

Më Shumë

Shtrenjtohen derivatet

Ministria e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë ka përcaktuar tavanin e çmimeve për derivate në 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e...

Hapet aplikimi për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2011

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i...

Lajmet e Fundit