-0.2 C
Prizren
E premte, 27 Janar, 2023

Komuna e Malishevës e lëshon parkingun për mërgimtarët

Me urdhëresë të Kryetarit të Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, parkingu në oborrin e komunës është në shfrytëzim të mërgimtarëve të cilët marrin shërbime në administratën e komunës, nga 21.12.2021- deri më 07.01.2022.

 

Më Shumë

Prizren, 15 aktakuza kundër 19 personave, për vepra të ndryshme penale

Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se nga prokuroritë Themelore janë ngritur shtatëdhjetekatër (74) aktakuza kundër nëntëdhjetedy (92) personave, për vepra të ndryshme penale. Ndërsa, me...

Prizren:Deklarohen të pafajshëm nëntë doganierët e akuzuar për korrupsion dhe katër të akuzuarit tjerë

I akuzuari Vullnet Syla ka thënë se porkuroria nuk ka asnjë provë lidhur me fajësinë e tij dhe që gjatë shqyrtimit të provave do...

Lajmet e Fundit