18.8 C
Prizren
E mërkurë, 31 Maj, 2023

MINT publikon çmimet e derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve.

Siç njofton kjo ministri çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.74€ për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.63€ për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78€ për litër

Çmimet e lartcekura vlejnë për datën 17-18/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 48 orë nga data dhe ora e publikimit.

Më Shumë

Lajmet e Fundit