“Diskutim i rëndësishëm me Sekretarin Blinken për të ardhmen euroatlantike të Kosovës, fuqizimin ndërkombëtar të vendit tonë, stabilitetin në rajon, si dhe rëndësinë e bashkërendimit me aleatët”, ka shkruar Osmani në Facebook.

Tutje Osmani ka thënë se lidhja me SHBA-të është ekzistenciale dhe e pashkëputshme.