Sipas policisë, gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar disa aksidente në trafikun rrugor,  31 aksidente kanë qenë me lëndime, ndërsa 28 me dëme materiale.

Policia njofton se janë arrestuar 20 persona, ndërkaq 17 të tjerë janë dërguar në mbajtje.

Marketing

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren

“Guraziu” në Prizren, me 20 vjet përvojë pune në vendosjen e dyerve, laminatit, parketit, kuzhinave dhe dhomave të fjetjes

“Adi-Plast” në Prizren, një emër i njohur në tregun e Kosovës dhe ndërkombëtar për vendosjen e dyerve dhe dritareve

Kompleksi ‘Newco Elan’ ofron banesa të ëndrrave tuaja në zemër të Prizrenit

Banesa në shitje nga Renelual Tahiri