1.8 C
Prizren
E hënë, 28 Nëntor, 2022

Pse m’u ktheve prap

Skënder Berisha

U praptuan të gjitha udhët
Dhe u mundove të shlyesh
Gjithë a të që u shtresua
Tash e sa mot

Në skaj të molit të vetmuar
Pulëbardha e vetmuar
Nuk na ka parë që kohë
Ani se vje e lodhur e kot

Nuk na gjen më si moti
Strukur në njëri-tjetrin
Ashtu shtruar
Në valët e detit

Anise i flisnim vetëm vetit
Dhe luteshim që pulëbardhat
Të dynden atypari
Pak për ne edhe për veti

E di se shumëçka treti
Këndej dhe matanë detit
E vjetët u paluan
Si palon veshët dhelpëra

Tash pak kohë mbeti
U rrëxua edhe plepi
Që na vërejti
U tret edhe ai i vërteti

Tash valë hedh përditë deti
Në rërë shkrimi i vjetër treti
Më kujtohet Buzuku i shkreti
Që shkroi e nuk reshti

Po e ndez një po pi një edhe një
Deri kur t’më varret plaga
Ç’nuk thotë sot mendja
Që përkundet në ëndrra

tetor 2022

Më Shumë

Arrestohet personi i kërkuar në Prizren

Është arrestuar një person i kërkuar në Prizren. Ai është dërguar në burgun e Dubravës. Prizren 21.11.2022-17:00. Në bazë të dy urdhëresave lëshuar nga gjykata, është...

Vjedhje në Malishevë

Persona të panjohur kanë arritur që me anë të forcës të depërtojnë në nj? shtëpi në fshatin Marali të Malishevës, ku kanë marrë stoli...

Lajmet e Fundit