10.8 C
Prizren
E martë, 6 Dhjetor, 2022

Punime në rrjet/ Në këto fshatra e rrugë të Prizrenit s’do të ketë rrymë

17.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Zhupa (kodi: 31000026 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga NS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

LP 10(kV) Bellobradi (kodi: 30036008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

17.10.2022

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Therandë do të ndërprehet:

LP 10kV Gelanca (kodi: 32000021) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshati Gelancë, bizneset si dhe shtëpitë përgjatë rr. Topliqan – Gelancë, një pjese e fshatit përgjatë rr. Topliqan Leshan.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

18.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP-si 10[kV] Levisha (kodi: 31000012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu; fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP-si 10(kV) Sharri II (kodi 30036003) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Më Shumë

1 mijë e 359 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 359 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë. Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur edhe 11 aksidente me...

Patrioti nga Zhuri, ish i burgosur politik, kërkon lëmoshë Prizrenit (video)

Tasim Badallaj është një ish-patriot e i burgosur politik nga regjimi serb. Tash ai çdo ditë viziton kafenetë e Prizrenit dhe nga urtësia e tij...

Moti për sot

Lajmet e Fundit