25.8 C
Prizren
E hënë, 24 Qershor, 2024

Punime në rrjet/ Në këto vende të Dragashit dhe Suharekës nuk do të ketë rrymë

18.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (kodi: 30036008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni, evitim rreziku.

19.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët; afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqani 2 (Kodi: 32000024) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reshtani, Peqani i Vogël, Studençani dhe Samadraxha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 35/10[kV] Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10[kV] Rapqa (kodi: 30036009) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllës metalike, evitim rreziku.

5.

NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

LP 10kV Sharri 1 (Kodi: 30036005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta Mjeksisë Familjate, Gjykata, Zjarrfikësat; afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Më Shumë

Fillon ndërtimi i objektit të ri të Gjykatës Themelore në Prizren

Sot ka filluar faza e parë e ndërtimit të objektit të ri për Gjykatën Themelore në Prizren, e vendosur në rrugën “Tahir Sinani”, pranë...

Vëllezërit përleshen në Suharekë

Dy vëllezër  janë arrestuar  në Suharekë, pasi që janë përleshur fizikisht mes vete. Si pasojë e përleshjes, njëri prej tyre ka pësuar lëndime trupore dhe...

Bregu i shpëtimit

Lajmet e Fundit