22.8 C
Prizren
E shtunë, 15 Qershor, 2024

Shtatë persona arrestohen në fshatin Korishë të Prizrenit

arrestimi 2Shtatë persona nga fshati Korishë e Prizrenit janë arrestuar nga policia me urdhër të Gjykatës Themelore të Prizrenit. Më poshtë po e sjellim pa ndërhyrje raportin zyrtar të Policisë së Kosovës në Prizren.

• Fsh .Korishë,Prizren 11.06.2014-08:30 .Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prizren është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit ne burgun e Dubravës ne kohëzgjatje prej një viti.
• Fsh .Korishë,Prizren 11.06.2014-11:00. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prizren është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pas përfundimit te procedurave gjyqësore është liruar.

• Fsh. Korishë 11.06.2014 -13:00 Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prizren me është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pasi kryen obligimet ndaj Gjykatës është liruar.

• Fsh .Korishë 11 .06.2014-13:00 .Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prizren është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pasi kryen obligimet ndaj Gjykatës është liruar.

• Fsh .Korishë 11.06.2014-13:05. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prizren është arrestuar i dyshuari mashkull K-shqiptar i njëjti pasi ka kryer obligimet ndaj Gjykatës është liruar.

• Fsh .Korishë 11.06.2014-13:15. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prizren është arrestuar i dyshuari mashkull K-shqiptar i njëjti pasi ka kryer obligimet ndaj Gjykatës është liruar.

• Fsh .Korishë 11.06.2014-13:20. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prizren është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje te dënimit burgun e Prizrenit ne kohëzgjatje prej gjashte dite.

• Fsh. Xërxë, Rahovec 11.06.2014-14:00 . Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore ne Gjakove është arrestuar i dyshuari mashkull K-shqiptar i njëjti pasi ka kryer obligimet ndaj Gjykatës është liruar.

• Fsh. Xërxë,Rahovec 11.06.2014-14:10. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore ne Gjakove është arrestuar i dyshuari mashkull K-shqiptar i njëjti pasi ka kryer obligimet ndaj Gjykatës është liruar.

Më Shumë

Pandeli Majko shpallet ‘Qytetar Nderi’ i Rahovecit

Rahoveci  ka kremtuar Ditën e Çlirimit. Në këtë ditë kremte, ish-kryeministri i Shqipërisë, Pandeli Majko, është shpallur "Qytetar Nderi" i Rahovecit dhe është vlerësuar...

Brenda javës hiqen kontrollet në të gjitha pikat kufitare me Shqipërinë

Sezoni turistik ka rritur ndjeshëm fluksin në pikën e kalimit të kufitar në mes të Shqipërisë dhe Kosovës në Qafë Morinës. Ndryshe nga regjimi i...

Lajmet e Fundit