22.8 C
Prizren
E mërkurë, 28 Shtator, 2022

Studentët të pakënaqur me vendimet e Senatit

RektoriatiGrupi i Pavarur Studentor, ka kërkuar sot nga Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe rektori Ramadan Zejnullahu që kushti për vitin e parë të jetë me shtatë provime; afati i prillit të jetë me dy provime, afati i tetorit të vlejë për kusht dhe të jetë me dy provime; kushti për vitin e dytë të jetë me katër provime dhe lirim nga semestri për kategoritë e veçanta të studentëve.

Ky grup konsideron që vendimet e fundit të Senatit të UP-së, janë të dëmshme për studentët.

Argjend Softolli nga ky grup, ka thënë për “Epoka e re”, se nëse nuk plotësohen kërkesat e studentëve, atëherë Rektorati do të përballet me protesta.

“Ne si Grup i Pavarur Studentor paralajmërojmë se, nëse brenda 48 orëve nuk marrim përgjigje pozitive në lidhje me këto kërkesa, atëherë pa kënaqësitë tona do të shfaqen nëpërmjet protestave gjithëstudentore”, ka thënë ai.

Më Shumë

Gruaja e drejtorit të Arsimit në Dragash emërohet në komisionin për pranimin e punëtorëve komunal

Partia Demokratike e Kosovës- Dega në Dragash, po e akuzon drejtorin e Arsimit, Selim Kryeziu se ka ndikuar që gruaja e tij, Luljeta Kryeziu...

Si do të subvencionohet fatura për ata që kursejnë rrymë në Kosovë?

Me qëllim të përballimit të krizës energjetike më të cilën po përballet vendi ynë, e veçanërisht me atë të rritjes së çmimeve të produkteve...

Lajmet e Fundit