Komandanti i Stacionit të Policisë në Dragash, Shaqir Uka, tha për RTKlive se vajza ka pësuar lëndime të lehta dhe është dërguar për Prizren për ekzaminim. Me rastin po merret njësia e trafikut.

Uka bëri me dije se vozitësi e ka sjellur vet, vajzën për kontroll në spital.