18.8 C
Prizren
E diel, 26 Maj, 2024

Visari u kërkon bashkëpunim banorëve, për të vënë në lojë Mikelën

Visari-loje-Mikeles-6.5Banorët ndodhen në oborr duke marrë rreze dhe duke pritur që dreka për ta të jetë gati. Mikela dhe Jona ndodhen në kuzhinë, duke u marrë me përgatitjet e drekës. Jashtë banorët këndojnë, marrin rreze dhe shkëmbejnë biseda të shkurtra mes tyre. Visarit i lind një ide për lojë. Ai shpesh bën lojëra me banorët dhe këtë herë kërkon edhe bashkëpunim nga ana e tyre për të vënë në jetë planin e tij.

Visari fillimisht ia thotë idenë e tij Nevilës dhe ajo e këshillon që lojën që ka menduar t’ia bëjnë Mikelës, sepse banorët kanë parë se Mikela është acaruar nga shakatë e tyre. Visari i thotë Nevilë3s se do të ishte mirë që ata të gjithë të vënë në lojë Mikelën duke u munduar që ta injorojnë prezencën e saj. “Kur ajo të flasë, në të mos i përgjigjemi, të mos i flasim fare, të bëjmë sikur nuk është fare aty” i thotë Visari dhe Nevila e thotë se ajo është dakord me idenë e tij dhe e siguron se do ta mbështesë këtë lojë.

Më pas Visari bashkë me Nevilën ia thonë këtë gjë Enkelejdit. Enkelejdi fillimisht nuk e pëlqen lojën e tyre dhe i këshillon se më mirë të zgjedhin një ose disa banorë dhe për një ditë të tërë të jenë në shërbim të tyre për gjithçka që do të kërkojnë. Visari dhe Nevila i thonë se një lojë të tillë ata e kanë bërë disa herë, ndërsa kanë parë reagimet e Mikelës kanë menduar që asaj t’i bëjnë një lojë të tillë. Atëherë Enkelejdi u thotë “ok, e keni edhe mbështetjen time, edhe pse nuk më pëlqen”.

Më pas Nevila e Visari ua thonë edhe banorëve të tjerë dhe marrin prej tyre të njëjtën përgjigje. Të gjithë bien dakord që të vënë në lojë Mikelën, ndërsa planifikojnë që të vënë në dijeni edhe Jonën e cila në ato momente po gatuan bashkë me Mikelën.

Më Shumë

Balje: Në zgjedhje shkohet vetëm kur dëshiron Kurt

Duda Balje, deputete nga komuniteti boshnjak në Kuvendit e Kosovës, duke folur rreth kërkesës së opozitës për zgjedhje të reja, tha se në zgjedhje...

Kurti: Amerika është mikja dhe partnerja jonë historike

Kryeministri Albin Kurti sot është takuar me nënsekretaren e Departamentit të Shtetit për Çështje dhe Diplomaci Publike, Elizabeth Allen. Pas takimit, përmes një shkrimi, Kurti...

Lajmet e Fundit