-3.2 C
Prizren
E hënë, 6 Shkurt, 2023

Xheladini: Një ndër prioritetet kryesore do të jetë arsimi në Dragash

Në emisionin Prime Time , në Kanal10 janw ballafaquar  kandidatët për kryetar të komunës së Dragashit, Shabani Shabani, nga PDK, dhe Bexhet Xheladini nga LDK.

Ky i fundit tha se ndër prioritetet kryesore do të jetë arsimi në Dragash.

“Në qeverisjen tonë katër vjeçare një ndër prioritetet kryesore është arsimi, ku komuna do të angazhohet për ngritjen e cilësisë së arsimit, dhe mësimdhënies. Dihet që me ligj kompetencat janë që komunat mund të menaxhoj me arsim të fillorë, dhe të mesëm, gjithashtu kurrikulën e arsimit nuk mund ta ndryshojmë por do ta zbatojmë më përpikëri, kështu që nivelin e mësimdhënies”

“Ngritjen e cilësisë së arsimit do ta bëjmë përmes futjes së sistemit të garave nëpër shkolla, kuizeve të diturisë nëpër shkolla, shpalljen e nxënësit më të mirë të klasës, më të mirë të shkollës, më të mirë në të gjitha lëndët mësimore, si dhe do ti futin edhe aktivitetet artistiko kulturore”, tha Xheladini

Më Shumë

Gara shpejtësie në autostradën “Ibrahim Rugova”, Policia shqipton 21 gjoba e konfiskon një veturë

Policia e Kosovës ka njoftuar se kishte marrë para disa ditëve informata se po planifikohej të organizohej një garë shpejtësie në autostradën “Ibrahim Rugova”. Policia,...

Koeficienti / “Mjekë, policë, arsimtarë, prokurorë, KQZ” – 18 kërkesa në Avokatin e Popullit që t`i drejtohen Kushtetueses

Tetëmbëdhjetë ankesa deri tashmë janë dërguar vetëm për një javë në institucionin e Avokatit të Popullit, ku institucione të ndryshme po kërkojnë që Ligji...

Lajmet e Fundit