21.8 C
Prizren
E martë, 23 Korrik, 2024

Arrestohen dy persona të kërkuar në Prizren

Dy persona janë arrestuar në Prizren.

Arrestimi i tyre është bërë me urdhër të gjykatës.

Ata janë dërguar në vuajtje të dënimit.

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj

• Fsh. Piranë, Prizren 28.03.2023-12:40. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Prizrenit.

• Rr. Ëesli Klark, Prizren 28.03.2023-14:00. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Prizrenit.

Më Shumë

Policia shqiptoi për 24 orë, 1702 gjoba në trafik

Policia e Kosovës njofton se për 24 orë, ka shqiptuar 1702 gjoba në trafik. Sipas policisë, gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar disa aksidente...

Zyrapi thotë se komandantët e zonave merrnin veprime të pakoordinuara me Shtabin e Përgjithshëm

Dëshmitari Bslim Zyrapi, duke u përgjigjur në pyetjet e trupit gjykues e përfaqësuar nga gjyqtari Christoph Barthe tha se ishte problem për Shtabin e...

Lajmet e Fundit