15.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Prill, 2023

Kënaqshmëria e qytetarëve për punën e Kuvendit bie për 4.6 për qind

Në raportin e fundit të UNDP-së, “Përmbledhja e Pulsit Publik XXIII”, është vënë re rënia e kënaqshmërisë së qytetarëve për të gjitha institucionet kryesore.

Ndër institucionet që kanë pësuar rënie ishte edhe Kuvendi i Kosovës me 11.1 për qind, teksa performanca e kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufca, ka një rënie aprovimi prej 4.6 për qindësh.

“Niveli i kënaqshmërisë me Kryetarin e Kuvendit ishte 50.8% (55.4% në prill 2022, 55.4% në vjeshtën e 2021 dhe 59.2% në maj 2021), ndërsa kënaqshmëria me punën e Kuvendit të Kosovës ishte 39.1% (50.2% në prill 2022, 50.3% në vjeshtën e 2021 dhe 52.9% në maj 2021)”, thuhet në raport.

Në kuadër të këtij raporti janë anketuar njëmijë e 306 vetë, nga data 21 tetor deri më 3 nëntor 2022 në krejt territorin kosovar, me numër të barabartë të meshkujve dhe femrave, si dhe duke përfshirë të gjitha grupet etnike që jetojnë në Kosovë.

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj

 

Më Shumë

Prizreni pritet që do të behet me ngrohtore |Video

Prizreni si komuna e dytë më e madhe, ende nuk ka një sistem të ngrohjes qendrore kolektive. Por, kjo pritet të ndodh përmes një...

Grabitje, armëmbajtje e asgjësim i pasurisë, Prokuroria në Prizren ngrit aktakuzë kundër katër personave

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve L.L, A.A, E.G, dhe E.Sh për shkak të dyshimit...

Lajmet e Fundit