6.8 C
Prizren
E hënë, 5 Dhjetor, 2022

KFOR-i italian dhuron donacion 20 mijë euro për shkollën “Ganimete Tërbeshi” në Astrazup

Në ambientet e shkollës “Ganimete Tërbeshi” në Astrazup, është mbajtur ceremonia e dorëzimit të donacionit që Kontingjenti Ushtarak Italian ia ka bërë Drejtorisë për Arsim dhe Edukim të Komunës së Malishevës, përkatësisht shkollës fillore në Astrazup, konkretisht pajisje të teknologjisë informative; laptopë, printerë, projektorë, etj, në vlerë 20 mijë euro.

Në këtë ceremoni e pranishme ishte drejtoresha për Arsim dhe Edukim, Arbëreshë Krasniqi, komandanti i Komandës Rajonale të KFOR-it në Perëndim (RC-W), kolonel Ivano Marotta me ekipin italian për Bashkëpunim Civil-Ushtarak (CIMIC), përfaqësues tjerë të DAE, drejtuesit, mësimdhënësit dhe nxënësit e shkollës fillore në Astrazup.

Drejtoresha e DAE, Arbëreshë Krasniqi, në një fjalë rasti u shpreh e lumtur me bashkëpunim mes KFOR-it dhe Komunës së Malishevës, dhe e falënderoj nga përzemërsisht Kontingjentin italian për këtë donacion mjaft të rëndësishëm, që ndikon në përmirësimin e kushteve të punës dhe rritjen e cilësisë së përgjithshme në arsim.

Edhe komandanti i Komandës Rajonale të KFOR-it Perëndimor, kolonel Ivano Marotta, u shpreh i lumtur për këtë donacion dhe theksoi gatishmërinë për të thelluar bashkëpunimin me Komunën e Malishevës, në funksion të përkrahjes së arsimit dhe sektorëve tjerë të rëndësishëm, me interes për qytetarët.

Më Shumë

28 nëntori – ditëlindja e komandantit legjendar, Adem Jashari

Komandanti legjendar, Adem Jashari, po të ishte gjallë të hënën e 28 nëntorit do t’i bënte 67 vjet. Ai ka lindur po në këtë ditë...

Arrestohet personi i kërkuar në Prizren

Policia në Prizren ka arrestuar një person të kërkuar nga gjykata. Ai është dërguar në vuajtje të dënimit. Rr. Afrim Bytyqi, Prizren 30.11.2022 – 11:40. Në bazë...

Lajmet e Fundit