7.8 C
Prizren
E premte, 2 Dhjetor, 2022

Ministria e Financave hap thirrje për aplikim për punë praktike për 100 persona

Ministria e Financave ka hapur thirrje për aplikim në programin “Praktikë në Punë” për 100 të rinjë të cilët do të angazhohen në Qendrat për Punë Sociale, Qendrat Rezidenciale për të moshuar dhe aftësi të kufizuara, si dhe OJQ-të e licencuara nga MFPT.

Çfarë janë ProHealth Cables?

Sipas njoftimit të kësaj ministrie, kompenzimi për këtë praktikë është 170 euro, ndërkohë që kohëzgjatja e praktikës është 6 muaj.

Sipas kësaj ministrie, persona që do të aplikojnë duhet që të jeni 18-25 vjeçar, poashtu të jenë të diplomuar në drejtimet Punë Sociale, Psikologji, Sociologji, Pedagogji ose Infermieri si dhe të kenë notë mesatare 8.0

Aplikimi bëhet përmes email adresës: masa1.4@rks-gov.net. Thirrja është e hapur deri më 11 nëntor 2022”, përfundon njoftimi i ministrisë.

Më Shumë

Latifi emëron Sabahajdin Cenën këshilltar për kategoritë e dala nga lufta e UÇK-së

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka emëruar Sabahajdin Cenën këshilltar për kategoritë e dala nga lufta e UÇK-së. “Jam i nderuar që sot,...

Behgjet Pacolli i interesuar për të blerë Manchester United?

Sipas disa mediave britanike, ish-presidenti i Kosovës, Behgjet Pacolli, ka shprehur interesimin e tij për të blerë Manchester United nga familja Glazer-s. Pacolli shërbeu si...

Moti për sot

Lajmet e Fundit