18.8 C
Prizren
E martë, 28 Maj, 2024

Në Prizren janë regjistruar 33,756 qytetarë

Në Prizren, procesi i regjistrimit të popullsisë është në rrugën e duhur, me 33,756 qytetarë të regjistruar deri më tani.

Koordinatori i komisionit komunal, Haxhi Seferqaj, tha se  përpjekjet maksimale për të kryer detyrat me sukses, megjithë sfidat nga komunitetet e përziera dhe hezitimi i disa familjeve.

Kjo shifër prej 33,756 qytetarësh është e rëndësishme, por apeli mbetet që ata që ende nuk janë regjistruar të përmbushin obligimet e tyre ligjore për regjistrim.

Ky proces përfundon më 17 maj, ndërsa në krahasim me vitin 2013, numri i regjistrimeve është më i ulët, duke theksuar nevojën për përpjekje të vazhdueshme për të siguruar një regjistrim sa më të plotë të popullsisë.TV Prizreni

Ndërmarrja “3D-Fesali” në Prizren, partneri më i besueshëm për çdo projekt ndërtimi

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren

“Guraziu” në Prizren, me 20 vjet përvojë pune në vendosjen e dyerve, laminatit, parketit, kuzhinave dhe dhomave të fjetjes

“Adi-Plast” në Prizren, një emër i njohur në tregun e Kosovës dhe ndërkombëtar për vendosjen e dyerve dhe dritareve

Banesa në shitje nga Renelual Tahiri  

Më Shumë

I konfiskohet leja vozitësit në Prizren

Drejtoria Rajonale e Policisë nw Prizren ka konfiskuar lejen e vozitësit për shkak të kundërvajtjeve të përsëritura në trafik. Shoferi është dënuar me nëntë...

Moti sot i vranët, në disa vende reshje shiu

Moti sot në Kosovë do të jetë kryesisht i vranët, kur sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, në disa vende do të ketë edhe reshje...

Lajmet e Fundit