6.8 C
Prizren
E hënë, 27 Mars, 2023

Po vazhdojnë punimet në rregullimin e rrugës “Ibrahim Mazreku” në Malishevë

Ndërtimi i rrugës “Ibrahim Mazreku” me tërë infrastrukturën përcjellëse të saj, është duke vazhduar sipas dimanikës së paraparë për realizimin e projektit, njëkohësisht është duke vazhduar edhe lirimi hapësirës publike përgjatë kësaj rruge.

Punimet në këtë rrugë, të enjten i ka parë nga afër edhe nënkryetari i komunës së Malishevës, Vesel Krasniqi, së bashku me drejtorët e drejtorive përkatëse të urbanizmit dhe të inspektoratit, Avdi Morina dhe Hafir Rexha, si dhe zyrtarët përgjegjës për realizimin e këtij projekti.

 

 

“Kam parë nga afër punimet në rrugën ‘Ibrahim Mazreku’ dhe jam njoftuar nga përgjegjësit për ecurinë e punimeve të deritanishme. Mund të them se jemi të kënaqur me ecurinë e punimeve dhe realizimin e projektit dhe besojmë shumë se i tërë projekti do të përfundojë sipas planifikimit. Ju jemi shumë mirënjohës dhe i falënderojmë të gjithë qytetarët, të cilët e kanë mirëpritur këtë projekt dhe janë duke bashkëpunuar në realizimin e tij”, ka thënë mes tjerash nënkryetari Krasniqi, gjatë inspektimit të punimeve në këtë rrugë.

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj

Më Shumë

Shtrenjtohet rryma për 14 për qind

Rryma do të shtrenjtohet për 14 për qind. Kështu ka vendosur bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji, në mbledhjen e mbajtur të enjten. Tarifat e...

Qeveria në mbledhje elektronike, ndanë mjete për krizën energjetike

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar sot mbledhjen Elektronike në të cilën ka ndarë 7,278,747.59 € për zbatimin e masës 3.7 - Mbështetje...

Lajmet e Fundit