1.8 C
Prizren
E enjte, 23 Mars, 2023

Takim për sigurin e Prizrenit

Kryesuar nga Kryetari Shaqir Totaj, sot u mbajt mbledhja e radhës e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), në sallën e Kuvendit të Komunës, në Shtëpinë e Bardhë.

Kryetari Totaj falënderoi banorët e Komunës për qytetari aktive dhe bashkëpunim me të gjitha institucionet e sigurisë në Prizren.

Gjatë këtij takimi, u bë shqyrtimi dhe miratimi i Draft Planit të Punës së KKSB-së për vitin 2023.

Gjithashtu, u bë vlerësimi i përgjithshëm i gjendjes së sigurisë në territorin e Komunës së Prizrenit – raport nga Policia e Kosovës për vitin 2022 si dhe u pranuan rekomandimet dhe sugjerimet e anëtarëve të KKSB-së për organet gjegjëse.

“Këto çështje do të trajtohen me prioritet”,tha Totaj duke shtuar se  “do të zhvilloj takime të tjera me anëtarët e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi, sipas nevojës, në të ardhmen.”

Më Shumë

Gjykata e dënon avokatin Esat Gutaj me 500 euro gjobë për mungesën në seancë,

Në Gjykatën Themelore në Prizren, të martën, gjykatësja Raima Elezi ka dënuar me 500 euro gjobë, avokatin Esat Gutaj, se nuk ka respektuar ftesën...

Arrestohet një person në Suharekë për dhunimin e një të miture

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Suharekë për dhunimin e një të miture në nëntor të vitit të kaluar. Siç ka njoftuar Policia...

Lajmet e Fundit