19.8 C
Prizren
E martë, 18 Qershor, 2024

Tre persona në Prizren dënohen me nëntë vite e dy muaj burg

Burgu dubravS.L.B dhe L.S, janë dënuar me me nëntë vite e dy muaj burg nga Gjykata Themelore në Prizren.

“Me datën 21.09.2008 e akuzuara L.S , komunikon me telefon celular me të dëmtuarin G.RR.të cilin e bind që me automjetin e tij të markës ”Opel Zafira”, ta transportojë atë nga Prizreni deri tek qendra tregtare ”Edi Market” e cila gjatë rrugës deri sa ishte në automjetin e të dëmtuarit bisedon në telefon me të akuzuarin S.P. “

“Pasi që arrijnë te marketi në fshatin Lutogllavë, dhe hyjnë në një rrugicë që shpije për në fshatin Korishë, atëher me automjetin e markës “Golf” , me ngjyrë të kuqe u dalin përpara të akuzuarit S.P , dhe L.B, të cilët me forcë e nxjerrin nga automjeti i tij të dëmtuarin G.RR, pastaj e kuzuara L.S,ikë nga vendi i ngjarjes, ndërsa të akuzuarit S.P, dhe L.B, së bashku me disa persona të tjerë të panjohur e marrin të dëmtuarin me automjetin e tij dhe e dërgojnë në malet afër fshatit Çadrak, Komuna e Suharekës, duke ia mbajtur armën në kokë e detyrojnë të dëmtuarin që nga vëllau i tij SH.RR të kërkoj dy milion euro për lirimin e tij. Në vend dhe në kohë të njejt të dëmtuarit i shkaktojnë lëndim të rënd trupor me zvoglimin e përhershëm të aftësisë për të punuar”, njofton Gjykata në Prizren.

“Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda gjykon,S.P ,me dënim unik burgimi në kohëzgjatje prej 3 vite e 6 muaj, në të cilin dënim do të llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim prej datës 23.09.2008 deri me 01.11.2010.”

“L.B. me dënim unik burgimi në kohëzgjatje prej 3 vite e 6 muaj, në të ciliën dënim do të llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim prej datës 23.09.2008 deri me 01.11.2010.L.S me dënim me burgim në kohëzgjatje prej 2 vite e 2 muaj, në të cilën dënim do të llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim prej datës 23.09.2008 deri me 01.11.2010”/PrizrenPress.com/

 

Më Shumë

Lajmet e Fundit