18.8 C
Prizren
E martë, 28 Maj, 2024

Asfaltohen dy rrugë në Prizren

Është asfaltuar rruga “Fehmi Lladrovci” dhe një pjesë e rrugës “Xhemil Fluku” në Prizren.

“Në kuadër të projektit të Drejtorisë së Shërbimeve Publike, për shtresimin e rrugëve me asfalt, sot, u asfaltuan rrugët “Fehmi Lladrovci” dhe një pjesë e rrugës “Xhemil Fluku” në Prizren, që janë akse të rëndësishme dhe lidhin zona të ndryshme të qytetit”

“Përmirësimi i infrastrukturës rrugore është investim në të ardhmen e qytetit e komunitetit dhe përmirëson kualitetin e jetës së qytetarëve”, ka njoftuar Komuna e Prizrenit.

“Në kuadër të projektit të Drejtorisë së Shërbimeve Publike, për shtresimin e rrugëve me asfalt, sot, u asfaltuan rrugët “Fehmi Lladrovci” dhe një pjesë e rrugës “Xhemil Fluku” në Prizren, që janë akse të rëndësishme dhe lidhin zona të ndryshme të qytetit”.

Marketing

Ndërmarrja “3D-Fesali” në Prizren, partneri më i besueshëm për çdo projekt ndërtimi

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren

“Guraziu” në Prizren, me 20 vjet përvojë pune në vendosjen e dyerve, laminatit, parketit, kuzhinave dhe dhomave të fjetjes

“Adi-Plast” në Prizren, një emër i njohur në tregun e Kosovës dhe ndërkombëtar për vendosjen e dyerve dhe dritareve

Banesa në shitje nga Renelual Tahiri  

Më Shumë

Komuna e Dragashit do të dërgojë një pjesë të stafit për vizitë studimore në Venecia të Italisë

Asamblistët e Kuvendit Komunal të Dragashit dhe një pjesë e stafit të Komunës do të shkojnë në një vizitë 4 ditore në qytetin e ...

I konfiskohet leja vozitësit në Prizren

Drejtoria Rajonale e Policisë nw Prizren ka konfiskuar lejen e vozitësit për shkak të kundërvajtjeve të përsëritura në trafik. Shoferi është dënuar me nëntë...

Lajmet e Fundit