25.8 C
Prizren
E premte, 22 Shtator, 2023

KPF jep disa rekomandime Kuvendit të Malishevës

KPF ne Malisheve-mbledhjaKomiteti për Politikë dhe Financa (KPF), i drejtuar nga kryesuesi Enver Hoti, ka mbajtur mbledhjen e shtatë të radhës, ku veç rendit të ditës janë trajtuar disa nga pikat e mbledhjeve të kaluara, janë dhënë disa rekomandime për mbledhjen e ardhshme të Kuvendit të Komunës së Malishevës.

Anëtarët e KPF-së kanë miratuar dhe rekomanduar për kuvend kërkesën për marrjen e vendimit për dhënien në shfrytëzim të Hapësirave përmbi objektin e Kullës në Qytezën e Malishevës me qëllim të vendosjes së antenave të telefonisë mobile, si dhe raportin financiar Janar-Dhjetor 2013 nga K.R.M “Ekoregjioni” SH.A, njësia operative në Malishevë, raporti vjetor i punës për vitin 2013, dhe Plani operativ i shërbimit të mbeturinave dhe zgjerimi për vitin 2014, pika këto nga mbledhjet e kaluara.

Ndërsa pika tjera të cilat u shqyrtuan dhe u rekomanduan për kuvend ishte raporti i punës për vitin 2013 i Qendrës për punë sociale dhe plani i punës për 2014, pastaj raporti i punës për vitin 2013 i zyrës së prokurimit dhe plani i punës për 2014, kërkesa këto që vijnë nga LDK.

Rekomandim për kuvend anëtarët e KPF-së dhanë edhe raportin e DKAE-së për fillimin e vitit shkollor për vitin 2014/15, pik tjetër e rekomanduar ishte edhe shqyrtimi dhe miratimi i propozimeve nga komisioni komunal për plotësimin dhe ndryshimin e Statusit të Komunës së Malishevës. /PrizrenPress.com/

Vrasja në Malishevë, çfarë thuhet në raportin e policisë

Policia ka dalë me disa detaje, pas vrasjes që ndodhi mëngjesin e së mërkurës në fshatin Banjë të Malishevës. Isuf Zogaj është i dyshuar për...

Vrasja në Malishevë, zbulohet identiteti i të dyshuarit dhe viktimës – ishin shokë

Një vrasje e rëndë ka tronditur sot qytetin e Malishevës. Dyshohet se për motive krejtësisht të rastit një person ka privuar nga jeta shokun...

Lajmet e Fundit