22.8 C
Prizren
E hënë, 29 Maj, 2023

Policia në Prizren arreston dy grupe të dyshuar se vodhën mbi 22 mijë euro

Policia në rajonin e Prizrenit ka njoftuar se gjatë vitit 2018, 2019 dhe 2020, në fshatin Lubizhdë dhe Skorobishtë kishin ndodhur një numër i vjedhjeve nëpër shtëpitë e banorëve të kësaj zone.Sipas njoftimit, në çdo vend të ngjarjes hetuesit policorë kishin dyshimet për veprimet kriminale të cilat i kryenin personat dhe hetuesit filluan me gjurmimin e të dyshuarve, duke mbledhur gjurmë dhe elemente për veprime hetimore.

“Për këto ngjarje hetuesit bashkëpunuan me Prokurorin e Shtetit në Prizren dhe filluan me masat e fshehta teknike të hetimit dhe vëzhgimit ndaj një grupi të caktuar kriminal. Hetimet fillestare dhanë rezultatet e para dhe fillimisht u arrestuan tre persona të dyshuar B.S, A.A dhe H.B të cilët tani gjenden në burg dhe në pritje të gjykimit”, thuhet në njoftimin e policisë.

Gjatë kohës sa Policia në Prizren po vepronte me masa të fshehta teknike, ka arritur që të identifikojë edhe një grup tjetër, i cili përbëhet nga tre persona të tjerë te cilët janë intervistuar në cilësinë e personave të dyshuar.“Në përgjithësi u zbuluan shtatë raste të vjedhjeve në Lubizhdë dhe Skorobishtë. Dëmet nga këto raste e kalojnë vlerën materiale mbi 22 mijë euro”, thuhet në njoftim.

Më Shumë

Filloi deratizimi në Prizren

Në kuadër të realizimit të projektit “Dezisektimi, dezinfektimi dhe deratizimi i qytetit të Prizrenit”, të Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, sot filloi...

Kryeshefja e Postës së Kosovës vizitoi Odën e Ndërmarrësve të Zejtarëve në Prizren

Kryeshefja Ekzekutive e Postës së Kosovës,  Nora Rraci me bashkëpunëtorë të saj kanë vizituat  Odën e Ndërmarrësve  të Zejtarëve në Prizren. "Në këtë takim është...

Lajmet e Fundit