19.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Tetor, 2022

Qeveria miraton udhëzimin e ri për çmimet e naftës

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot udhëzimin e ri administrativ për rregullimin e çmimeve të karburanteve dhe vendosjen e marzhës së fitimit në tregtinë e naftës dhe derivateve të tjera.

Udhëzimi për rregullimin e çmimit të naftës dhe karburanteve është miratuar me uninamitet në mbledhjen e sotme të kabinetit qeveritar.

Qeveria e Kosovës, më datë 24 qershor 2022 kishte miratuar një udhëzim administrativ për rregullimin e çmimeve të naftës, por ai është ndryshuar sot.

Ministrja Rozeta Hajdari nuk ka shpjeguar në detaje përmbajtjen e udhëzimit të ri për rregullimin e çmimit të naftës.

Shoqata e Naftëtarëve të Kosovës ka thënë se nuk është ende në dijeni për përmbajtjen e vendimit, por është shprehur se do të kundërshtojë një udhëzim të ri nëqoftë se përmbajtja e tij është e njëjtë me udhëzimin paraprak.

Më Shumë

Hapet sezoni i gjuetisë, me përjashtim të Rajonit të Prizrenit

Me datë 12 Shator 2022 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka nxjerr vendimin për hapjen e sezonit të gjuetisë në Republikën e...

Me këngët e tij, mbrëmë u kujtua Muharrem Qena, artisti që vazhdon të inspirojë

Me këngët e tij por të performuara nga muzikantë të skenës alternative, mbrëmë u kujtua njëri nga artistët më të mëdhenj të kulturës në...

Lajmet e Fundit