33.8 C
Prizren
E martë, 16 Korrik, 2024

Raporto në PrizrenPress

prizrenpresss

PrizrenPress.com fton të gjithë lexuesit, të cilët janë dëshmitarë të rasteve të keqpërdorimeve, korrupsionit, apo shkeljeve të ndryshme që të raportojnë në emelin zyrtar të portalit: [email protected]

Bëni fotografi, inçizoni video dhe dërgoni  së bashku me një tekst të shkurtër ku ju e përshkruani ngjarjen aktuale.
Në raportime mund të hyjnë:

• Korrupsioni, keqpërdorimet ose shkeljet e ndryshme ligjore

• Aksidentet e trafikut

• Pritjet e gjata në institucione ose sjellja e keqe e administratës

• Ndonjë pamje të bukur me fogografi ose video që bën lexuesin tonë kurreshtar që ta shoh. Të gjitha, brenda  24 orësh  mund t’i dërgoni në e-mail  [email protected]. Raportimi juaj do të publikohet në PrizrenPress.

Stafi i “PrizrenPress-it” ju garanton se identiteti i qytetarëve që raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga redaksia.

Më Shumë

Shkolla e filmit “Future is Here” këtë vit sjell 8 filma të rinj në DokuFest

Shkolla e filmit “Future is Here” këtë vit sjell 8 filma të rinj të shkurtër dokumentarë, që shfaqen si premierë në DokuFest. Filmbërësit e...

Afrim Tejeci: Bizneset në Prizren presin funksionalizimin e ‘Parkut të Biznesit’

Kryetari i Odës së Prizrenit, Afrim Tejeci, thekson se bizneset janë në pritje të funksionalizimit të "Parkut të Biznesit" në këtë qytet. “Me anë të...

Lajmet e Fundit